Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Ενημέρωση | Ανακοινώσεις | Επίσκεψη του Διοικητή του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης, Σμήναρχου (Ι) Χαρίτου Χαρούση στην Π.Ε. Καβάλας

Επίσκεψη του Διοικητή του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης, Σμήναρχου (Ι) Χαρίτου Χαρούση στην Π.Ε. Καβάλας

Εκτύπωση

episkepsi_dioikhth_aeroporias_xrysoypolews_27-9-2017Τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη, 26-09-2017 στο γραφείο του, ο νέος Διοικητής του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης, Σμήναρχος (Ι) Χαρίτων Χαρούσης, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία των δύο φορέων, με ιδιαίτερη έμφαση στην περίπτωση ενδεχόμενης από αέρος πυρόσβεσης. Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Διοικητή για διάφορα θέματα της ΠΕ Καβάλας και της ΠΕ Θάσου, επισήμανε την άριστη και αγαστή συνεργασία με τους προηγούμενους Διοικητές του Α. Απ. Χρυσούπολης και εκφράζοντας την επιθυμία να συνεχίσει το έργο των προκατόχων του, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Μαρκόπουλος δώρισε στον κ. Χαρούση ένα αντίγραφο ειδωλίου γυναικείας μορφής ελληνιστικών χρόνων, από την Αρχαία Νεάπολη (Καβάλα), το οποίο προσφέρεται από την ΠΕ Καβάλας σε φορείς, στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας.