Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Ενημέρωση | Ανακοινώσεις | Σύγκληση Σ.Ο.Π.Π. ΠΕ Καβάλας στις 17/11/2017

Σύγκληση Σ.Ο.Π.Π. ΠΕ Καβάλας στις 17/11/2017

Εκτύπωση

Από την ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με θέματα:

  1. «Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την Αντιμετώπιση Κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων».
  2. «Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την Αντιμετώπιση Κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό περιόδου 2017 – 2018»,

την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 στις 10:30 π.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας «Νικόλαος Μάρτης».

Στο πλαίσιο της Συνεδρίασης του Οργάνου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό και τις δράσεις Πολιτικής Προστασίας, στη βάση των σχεδίων-μνημονίων των άμεσα εμπλεκόμενων Φορέων και Υπηρεσιών (Οδικό δίκτυο), με σκοπό την αντιμετώπιση των κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού. Επίσης, θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην προστασία της Θάσου, ύστερα από τις μεγάλες δασικές πυρκαγιές του 2016 που έπληξαν το νησί, καθώς και στην προστασία των ορεινών μας όγκων, που λόγω των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών, ευνοούν τη χιονόπτωση και τον παγετό.