Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Ενημέρωση | Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί | Προμηθειών & Έργων | Πρόσκληση κατάθεσης οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια ανταλλακτικού μονάδας τόνερ για το φωτοτυπικό μηχάνημα RICOH 2027 του ΚΕΣΥ Καβάλας

Πρόσκληση κατάθεσης οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια ανταλλακτικού μονάδας τόνερ για το φωτοτυπικό μηχάνημα RICOH 2027 του ΚΕΣΥ Καβάλας

Εκτύπωση

                                                         «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ»

Σας γνωρίζουμε, ότι το ΚΕΣΥ Καβάλας ενδιαφέρεται για την προμήθεια Ανταλλακτικού μονάδας τόνερ για το φωτοτυπικό μηχάνημα RICOH 2027 για τις ανάγκες του. Το ανταλλακτικό να έχει παραχθεί από εταιρία η οποία διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας.

Στην προμήθεια δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος εργασίας εγκατάστασης του ανταλλακτικού μονάδας τόνερ για το φωτοτυπικό μηχάνημα RICOH 2027.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε –εάν ενδιαφέρεστε-να καταθέσετε τη δική σας οικονομική προσφορά στο προς ζήτηση είδος, ταχυδρομικά ή ιδιοχείρως στο γραφείο 471(4ος όροφος ΚΕΔΔΥ Καβάλας, Εθνικής Αντιστάσεως 20 Τ.Κ. 65110) ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση  mail@kesy.kav.sch.gr εντός 5 ημερών από την από σήμερα 1-07-2019.

Η Οικονομική Προσφορά θα αφορά τιμή ...

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλίκ εδώ...